TV Nieuwkoop

In 2008 is 2R-Sports gestart met het geven van tennistrainingen op TV Nieuwkoop. Indien u geïnteresseerd bent in lessen van ons en u bent al lid, dan kunt u zich opgeven voor lessen door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Indien u nog geen lid bent van de vereniging TV Nieuwkoop, dan dient u eerst lid te worden van de vereniging. U kunt zich hier aanmelden als nieuw lid van TV Nieuwkoop.

Er worden geen lessen gegeven in de schoolvakanties (behalve in de meivakantie) en op landelijke vrije dagen, tenzij anders is afgesproken.

De tennislessen in het zomerseizoen beginnen altijd in de eerste week van april. De winterlessen starten in de eerste week van oktober. Mocht u zich in willen schrijven voor lessen, dan kunt u het inschrijfformulier invullen en versturen per mail. Wij zullen uw inschrijving zo goed mogelijk proberen te verwerken en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle overige activiteiten die wij organiseren worden tijdig op de website en op Facebook & Twitter geplaatst! Hou de website daarom in de gaten of Volg ons / Like ons op Social Media!

 
iTennis