Home TV Miland

2R-Sports verzorgt sinds 2009 de tennislessen op TV Miland. Indien u geïnteresseerd bent in lessen van ons en u bent al lid, dan kunt u zich opgeven voor lessen door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Indien u nog geen lid ben van de vereniging TV Miland, dan dient u eerst lid te worden van de vereniging. U kunt zich hier aanmelden als nieuw lid van TV Miland.

Er worden geen lessen gegeven in de schoolvakanties (behalve in de meivakantie) en op landelijke vrije dagen, tenzij anders is afgesproken.

De tennislessen in het zomerseizoen beginnen altijd in de eerste week van april. Voor winterlessen kunt u zich opgeven voor tennislessen in Sportcentrum Nieuwkoop of op TV Miland. Deze lessen starten in de eerste week van oktober. Mocht u zich in willen schrijven voor lessen, dan kunt u het inschrijfformulier invullen en versturen per mail. Wij zullen uw inschrijving zo goed mogelijk proberen te verwerken en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle overige activiteiten die wij organiseren worden tijdig op de website en op Facebook & Twitter geplaatst! Hou de website daarom in de gaten of volg ons / Like ons op Social Media! 

 
iTennis