Tennisvereniging Boskoop

2R-Sports verzorgt vanaf 2014 de tennislessen op TV Boskoop. Indien u geïnteresseerd bent in lessen van ons en u bent al lid, dan kunt u zich opgeven voor lessen door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Indien u nog geen lid ben van de vereniging TV Boskoop, dan dient u eerst lid te worden van de vereniging. U kunt zich hier aanmelden als nieuw lid van TV Boskoop.

Er worden in principe geen tennislessen gegeven in de schoolvakanties (behalve (indien nodig) de eerste week van de zomervakantie als extra inhaalweek) en op landelijke vrije dagen, tenzij anders is afgesproken.

De tennislessen in het zomerseizoen beginnen in april. De winterlessen starten in de eerste week van oktober. Mocht u zich in willen schrijven voor lessen, dan kunt u het inschrijfformulier invullen en versturen per mail. Wij zullen uw inschrijving zo goed mogelijk proberen te verwerken en nemen de laatste week voor aanvang van de nieuwe lesreeks contact met u op.

Alle overige activiteiten die wij organiseren worden tijdig op de website en op Facebook & Instagram geplaatst! Hou de website daarom in de gaten of Volg ons / Like ons op Social Media!

Meer informatie over de samenwerking tussen 2R-Sports en TV Boskoop vindt u hier.
 iTennis