HLTC Bergvliet

2R-Sports verzorgt sinds 2002 de tennistrainingen op HLTC Bergvliet te Haastrecht. Indien u geïnteresseerd bent in lessen van ons en u bent al lid van Bergvliet, dan kunt u zich opgeven voor lessen door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Indien u nog geen lid bent van de vereniging HLTC Bergvliet, dan dient u eerst lid te worden van de vereniging. U kunt zich hier aanmelden als nieuw lid van Tennisvereniging HLTC Bergvliet.

Er worden geen lessen gegeven in de schoolvakanties (behalve in de meivakantie) en op landelijke vrije dagen, tenzij anders is afgesproken.

De tennislessen in het zomerseizoen beginnen altijd in de eerste week van april. De winterlessen starten in de eerste week van oktober. Mocht u zich in willen schrijven voor lessen, dan kunt u het inschrijfformulier invullen en versturen per mail. Wij zullen uw inschrijving zo goed mogelijk proberen te verwerken en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Alle overige activiteiten die wij organiseren worden tijdig op de website en op Facebook & Twitter geplaatst! Hou de website daarom in de gaten of Volg ons / Like ons op Social Media!

 iTennis