2R-Sports op uw vereniging

2R-Sports wil meer zijn voor een vereniging dan alleen een goed instituut voor het geven van tennislessen. 2R-Sports adviseert graag besturen over de beste manier van stimuleren en promoten van de tennissport; 2R-Sports is bereid om actief jeugdcommissies, wedstrijdleidingen en technische commissies te ondersteunen, zowel met technisch advies als met beleidsinhoudelijk (visie; nieuwe ontwikkelingen) advies. Met als uiteindelijk doel, het werven en behouden van de leden.

2R-Sports is bereid in de uitvoering van tennisactiviteiten mee te denken en waar nodig mee te werken en te investeren. Het doel van 2R-Sports is om hiermee een verbindende rol te spelen in de driehoek tennisvereniging-leden-tennisschool en om als professionele organisatie mee te denken in de beste manier van stimuleren en promoten van de tennissport op uw vereniging en -indien gewenst- mee te werken aan een (verdere) professionalisering.

2R-Sports verzorgt tennislessen op meerdere locaties. We bepalen voor spelers op verschillende speelsterktes een trainingsprogramma op maat. Met hun ruime ervaring zullen onze gediplomeerde trainers uw leden op een leuke manier leren om het beste uit zichzelf te halen. Of u voornamelijk recreatieve of juist prestatieve leerlingen heeft, 2R-Sports Tennis Academy is de meest geschikte partner voor uw vereniging.iTennis