Tennisclinics

2R-Sports verzorgt tennisclinics op maat voor uw tennisvereniging, als familie- of bedrijfsuitje, of voor uzelf. U kunt er zeker van zijn dat het een gezellige en met name, leerzame dag wordt. 

Wij kunnen u adviseren over de aankleding en sponsoring van de clinic. Zo kunnen wij een deel van de organisatie voor u uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan benodigde materialen, kleding, uitnodigingen en prijzen. Hierdoor kunt u zich zelf voornamelijk richten op het belangrijkste aspect van de dag:
het plezier dat uw leden en/of gasten aan de dag beleven.

Wij hebben clinics gegeven aan o.a. bedrijven als: Rabobank en Unilever. Wilt u met uw bedrijf ook een clinic als bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op.
 

Tournooien en Tennisevents

Indien gewenst kunnen wij toernooien en tennisevents organiseren voor uw bedrijf etc. Deze dag kunnen wij voor u van A tot Z (horeca, locaties, shirts, materialen, trainers e.d.) verzorgen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

Voorbeelden van onze Tennisevents zijn o.a.:

ABN-AMRO Kidsday 
Een evenement dat jaarlijks georganiseerd wordt in samenwerking met Tennis4U. Met ruim 65 kinderen gaan we naar het ABN AMRO toernooi op 'Kidsday'. 

Duinrell Competitietrainingen jeugd 
Een weekend lang competitietrainingen voor de jeugd in Duinrell. Met trainingen op het strand en in de bossen en een bezoek aan het Tikibad

 

 

 iTennis