iTennis is een van de grootste tennisspeciaalzaken van Nederland. Zij hebben het hele jaar door een zeer groot assortiment, altijd deskundig advies met de beste service en de scherpste prijzen. Sinds maart 2014 zijn zij sponsor van 2R-Sports. 

Vijf jaar geleden is iTennis opgericht en in relatief korte tijd groeide het bedrijf uit tot één van de grootste tennisspeciaalzaken van Nederland. iTennis werkt onder andere samen met tennisscholen, waaronder 2R-Sports,  verenigingen in het Westland en ver daarbuiten, is steeds aanwezig met stands tijdens de Davis Cup en hield zich onlangs weer bezig met het bespannen van tennisrackets van de spelers tijdens het ABN AMRO WTT in Ahoy.

Naast een goedlopende webshop, is zeker ook de winkel iTennis Westland (250 m²) gelegen in De Lier, het bezoeken meer dan waard. iTennis Westland is niet zomaar een sportwinkel, maar een zaak die zich uitsluitend richt op tennisbenodigdheden en opvalt door een zeer ruim assortiment.


De mensen die er werken zijn ook zeker geen ‘gewone verkopers’, het zijn mensen met verstand van en passie voor de sport en met kennis van alle producten. Als bezoeker 
kun je dan ook een goed en passend advies verwachten. Wie op zoek is naar een nieuw racket, kan bij iTennis Westland kiezen uit een assortiment van zeker 100 verschillende modellen. Vanzelfsprekend is een speelstijlanalyse door het stellen van de juiste vragen standaard en kan er desgewenst getest worden met een demoracket.

Het schoenenassortiment bestaat uit meer dan 80 verschillende modellen schoenen van alle bekende merken. Zoek je een heel brede schoen of juist grote maten voor dames? Op de gigantische schoenenwand is altijd wel een model voor je te vinden.

Ook is het mogelijk een afdruk van je voeten te laten maken om te zorgen dat je altijd tennist met de beste steun, stabiliteit en comfort.

Verder is ook de keuze aan tassen, ballen, accessoires en verzorgingsproducten heel groot en ook daarvoor moet je bij iTennis zijn!

Gratis parkeren, ruime openingstijden. Neem een kijkje op de website: www.itennis.nl

WINKEL
Lierweg 61, 2678 CT De LieriTennis