BSO-NSO

2R-sports heeft als visie dat de tennissport op alle leeftijden en op alle niveau’s gestimuleerd moet worden. Dat betekent stimuleren vanaf circa 4 jaar. De missie voor de categorie vanaf 4 jaar begint daarmee bij het schooltennis en de BSO-NSO.

2R-Sports zet zich daarom ook maatschappelijk in om de jeugd op een speelse manier te laten kennismaken met tennis! Zeker nu kinderen eerder last hebben van overgewicht is bewegingsonderwijs als schooltennis sterk in opkomst. Daarom zijn wij in samenwerking met verschillende verenigingen en de lokale BSO-NSO een korte- of lange termijn project gestart.

Het doel van de projecten is:

Om kinderen op de NSO-BSO wekelijks een sportieve uitstap te geven waarbij kan worden gekozen uit diverse tijdsbestedingen, waarbij tennis uiteraard één van de keuzes is, maar beweging het belangrijkste uitgangspunt is. Het gaat daarbij om een complete verzorging inclusief uit en thuis sportlokatie. Dit alles in samenwerking met de BSO-NSO gekwalificeerde begeleiding. In de zomer kan de tennisvereniging de centrale locatie zijn, in de winter een sportcentrum c.q. racketsportcentrum met voldoende mogelijkheden.

De mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

- 8 tot 12 lessen
- structurele lessen
- tijdens de vakanties extra evenementen op de vereniging 

Daarnaast zijn er natuurlijk meerdere mogelijkheden. Heeft u als vereniging of BSO-NSO interesse in een gesprek? Neem dan via deze link contact met ons op. 

 iTennis