Schooltennis

Sportstimulering staat hoog op onze maatschappelijke agenda.
Welke sportprogramma’s zijn er in uw (deel)gemeente om een gezonde en bewegende leefstijl te bevorderen? 2R-Sports biedt u een tenniscursus speciaal voor kinderen vanaf groep 1 t/m 8.

De tenniscursus werkt heel stimulerend, doordat de kinderen spelen met lichtere ballen op een aangepast miniveld. Al snel slaan de kinderen de bal naar elkaar over. De cursus is afgeleid van het bekende Tenniskids programma van de KNLTB. Het spelplezier is groot en zet de jeugd op een sportieve voorsprong. Voor meer informatie www.tenniskids.nl

De tenniscursus voor scholen omvat gemiddeld 5 tennislessen van 50 minuten gegeven door een gediplomeerde tennisleraar, inclusief alle tennistoebehoren, in de gymzaal van de school, op het schoolplein of in overleg op een tennisvereniging. In overleg met elkaar maken we een definitieve planning aan de hand van uw wensen en voorkeuren.

De visie van 2R-Sports is bevordering van sportieve kwaliteiten, die vaak ook vriendschapsbanden versterkt en bijdraagt aan een moderne lifestyle. Wij zetten ons ook maatschappelijk in om de jeugd op een speelse manier te laten kennismaken met tennis! Zeker nu kinderen eerder last hebben van overgewicht is bewegingsonderwijs als schooltennis sterk in opkomst.

Wij verzorgen speciale tennisdclinics op school en laten kinderen zien hoe leuk tennis is.
In overleg kan er worden gekeken wanneer het beste schikt. Bijvoorbeeld tijdens de gymles. Het is ook mogelijk een eenmalige tennisclinic op het schoolplein te organiseren.

Indien uw school interesse heeft in Schooltennis kunt u een e-mail sturen. Wij nemen z.s.m. contact met u op!  

 

 iTennis